Šventėme Mokslo ir žinių dieną

  • Paskelbė : Administratorius
  • Paskelbta: 2024-09-11
  • Kategorija: Renginiai

Kaip ir kasmet, rugsėjo 1-ąją, o tiksliau, šiemet rugsėjo 2-ąją gimnazijos bendruomenė tradiciškai minėjo Mokslo ir žinių dieną. Vyko šventinės klasių valandėlės, pirmokėlių, abiturientų ir kitų pradinių klasių mokinių iškilminga eisena bei įsimintinas renginys Šiaulių miesto koncertinės įstaigos „Saulė“ salėje.

Šventinis renginys prasidėjo giedant Lietuvos Respublikos himną, kurį scenoje atliko kanklių trio ir vokalinis ansamblis (mokytojos Regina Vaišnorienė ir Rita Daukantaitė). Vėliau, skambant iškilmingai muzikai, scenoje pasirodė didelis būrys pirmokėlių ir abiturientų, kuriuos pasveikino gimnazijos direktorė Regina Marozienė, linkėdama gerų ir sėkmingų mokslo metų bei patikindama, kad kiekvienas mokytojas šioje gimnazijoje yra pasiruošęs jiems padėti. Sveikinimo žodį tarė ir Lietuvos Respublikos Seimo narys Stasys Tumėnas. Pirmokams buvo įteiktos Šiaulių miesto mero Artūro Visocko dovanos, kurias perdavė Šiaulių miesto garbės pilietė, gimnazijos smuiko mokytoja Nijolė Prascevičienė. Taip pat sveikinimo kalbas savo auklėtiniams ir visai bendruomenei skyrė pirmokų ir abiturientų klasių vadovai: Alina Mockuvienė, Zita Gramailienė ir Kęstutis Radavičius.

Po visų sveikinimo žodžių renginio vedėjai Raimonda Sližienė ir Alvaidas Bernotas pakvietė žiūrovus paklausyti gimnazijos mokinių šventinio koncerto. Scenoje pasirodė: kanklių trio – Audronė Gegeckaitė, Augustė Gegeckaitė, ir Austėja Butkutė (mokytoja Regina Vaišnorienė), 4 klasės mokinė Agnė Marozaitė (mokytoja Nijolė Prascevičienė, koncertmeisterė Daiva Ramunė Šulcaitė), IIIa gimnazijos klasės moksleivis Povilas Ušinskis (mokytoja Raimonda Sližienė) bei IIb ir IIIb gimnazijos klasių moksleiviai Ervidas ir Adrijus Balčiūnai (mokytojos Raimonda Sližienė ir Marytė Markevičienė). Šventinis renginys tradiciškai baigėsi visai bendruomenei sugiedant gimnazijos himną.

Šventė dovanojo daug gražių akimirkų, malonių susitikimų po vasaros ir vilties, kad šie mokslo metai bus geri, įdomūs ir prasmingi.

Daugiau nuotraukų:

https://photos.app.goo.gl/AcNBv2g7k4BnqmLr8

https://photos.app.goo.gl/1pJe1T7xTyLj64yX9

Nuotraukos:
Aida Juškaitė ir Vilija Lesauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas